Bizimle Neden Çalışmalısınız?

 

 ESR OFİS , Samsun’da iş hayatının kalbinde,Samsun Platin plaza ' da  deniz manzaralı ve modern bir çalışma alanı sunan bir ofis kiralama şirketidir.Toplantı Odası, Hazır Ofis, Coworking ve özel davetler için tasarlanmış alanlarımızda, işinizi verimli ve konforlu bir şekilde yürütebilirsiniz.

          Esr OFİS, sizin için en uygun çözümleri sunmak için bekliyor...

                       İletişim : 0 546 880 42 22 / Samsun Platin Plaza 

Coworking

 

 

 

Hizmetlerimiz

Hazır Ofis

 

 

Toplantı Odası

 

 

Organizasyon
Şirket  Etkinlikleri ve
Davetleri

Hazır Ofis
  Hazır Ofis Avantajları Nelerdir? Hazır ofis kiralamasında geleneksel ofis kiralama sürecindeki zaman kaybı yoktur. Doğru konumda, doğru şartlarda, beklentiye uygun ofis bulmak şirketlerin zorlamaktadır. Bu yüzden şirketler için geleneksel ofis kiralaması günlerce sürmektedir. Mekânın elektrik, su, doğalgaz, internet, tadilat gibi ihtiyaçlarını karşılamak gibi angarya işlere ekstra zaman harcanmaktadır. Hazır ofis seçeneklerini tercih edildiğinde tüm bu detaylar ortadan kalkmaktadır.Hazır ofislerde ofisin tam donanımlı olması ve kaliteli mobilyalar ile döşenmesi hazır ofis hizmetini sağlayan şirketin sorumluluğundadır.Şirketin rutin masrafları ekstra zaman ve para harcanmamaktadır.  Hazır ofisler ihtiyaca uygun çalışma alanları sunmaktadır.Ofis kirası yüksek olan semtlerde bulunan moder...
Organizasyon
ESR OFİS ' de  hem kurum içi organizasyonlarınız hem de özel davetleriniz  kapsamında çalışanlarınız ve çevreniz arasındaki iletişimi güçlendirerek takım çalışmasını desteklemek , kurum ile çalışan ilişkisini geliştirerek motivasyon ve verimliliği yükseltmek amacıyla özel alınan brief doğrultusunda deneyimler tasarlayabilirsiniz İş hayatında başarıyı, verimliliği, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini sağlayan temel bir unsur olan Organizasyon, aynı zamanda çalışanların motivasyonunu, iş tatminini, performansını ve gelişimini destekleyen bir unsurdur. Organizasyon, şirketin vizyonunu, misyonunu, değerlerini ve kültürünü yansıtır.
esr OFİS YENİ ÇAĞIN OFİS ALANI...
ESR ofis — —

Sermayenizi Ofise Harcamayın 

Mobilya maliyeti yok!

İnşaat maliyeti yok!

Üyelik bazlı, avantajlı aylık ödemeler var!